Amma bu rejim bəzi saytlarda işləmir və ya məhdudlaşdırılır
Bəzən heç bir tarixçə qalmaması üçün gizli rejimdə gəzmək istəyirəm. Amma bu rejim bəzi saytlarda işləmir və ya məhdudlaşdırılır. Mənə elə platforma lazımdır ki, incognito rejimdə bütün funksiyalar tam işləsin, heç bir iz buraxmasın və kukilər saxlanmasın. Bu təhlükəsizlik baxımından da vacibdir. Bilən varsa, hansı saytlarda bu daha effektivdir? Cavablar üçün sağ olun.
3 Views

İş günləri çox yorucu olur. Səhərdən axşama qədər müxtəlif məsələlər, görüşlər, sənədlər – bütün bunlar insanı təngə gətirir. Evə gələndə isə yeganə arzum oturub bir az dincəlməkdir. Amma televizora baxmaq və ya sadəcə yatmaq həmişə məni qane etmir. Bəzən mənə elə gəlir ki, beynim yeni bir qida, yeni məlumatlar istəyir. Buna görə də axşamlar internetdə maraqlı bir şey axtarmağa çalışıram. Keçən həftə bu axtarış məni ünvanına apardı. Səhifəni açan kimi onun nə qədər fərqli və xüsusi olduğunu anladım. Mənə elə gəldi ki, bura məhz yorğun insanlar üçün hazırlanıb – rahat, sakit, göz oxşayan bir mühit. Mən bir neçə saat orada gəzdim, qaydaları, şərtləri, təlimatları oxudum və getdikcə daha çox maraqlanmağa başladım. Bu cür platformalar insana sadəcə vaxt keçirmək deyil, həm də yeni şeylər öyrənmək imkanı verir. İndi hər axşam yarım saat ayırıb bu ünvana daxil oluram. Bu, mənim gündəlik ritualıma çevrilib. Yorğunluğumu atmaq üçün bundan yaxşı bir üsul tapmamışam. Hər kəsə sınamağı məsləhət görərdim.